Redakt tipsar om vivilinde.se

0
75

Livet på andra sidan, finns det? Spöken?

När det kommer till andligt så har jag inte stor erfarenhet av detta, men jag är intresserad och nyfiken. Jag tror att de flesta har nångång varit med om händelser som inte har kunnat förklarats, saker som har flyttats, ljud som inte borde bli. Alla dessa saker som enligt vetenskapen är oförklarliga händelser.

Ta som exempel hos oss så upplever vi ljud där det låter som att någon går i trappan, slänger igen en dörr (trots att dörrarna där ljudet kommer från är stängda), vi hör bollar som studsar. Saker som man vet borde ligga på ett speciellt ställe har försvunnit för att senare hittas på alla möjliga och omöjliga platser. Kan jag förklara detta? Nej, men det är något som jag gärna vill kolla upp mera. Utöver dessa ljud m m så har jag inte sett eller upplevt något annat.

Dessa saker får mig att tänka på livet och vad händer efter döden, finns andar och kan dessa då finnas runt oss, eller är det bara något som man tror när man som jag inte kan förklara detta på ett logiskt och vettigt sätt. Jag tror helt klart att något finns det, de personer som är mediala har en unik förmåga att få kontakt med den andra sidan, och jag är mera nyfiken nu än förut att faktiskt kontakta en person med dessa förmågor då jag är nyfiken av mig och vill förstå mer om det sk övernaturliga.

Såg förresten på ett tvprogram som hette ”Livet på andra sidan”, i detta program så medverkade Vivi Linde Medium, efter detta program så kan jag säga att min nyfikenhet blev större runt detta ämne..

NO COMMENTS

Kommentera