Öppet brev från James Stewart

0
75

James Stewart uteslöt sig själv från att tävla i helgens AMA Supercross, som kördes i Toronto, Kanada. Stewart som kallas den snabbaste människan på planeten, behöver tid att återhämta sig från sin krasch förra helgen, och James Stewart försöker komma tillbaka så fort som möjligt. Här är ett öppet brev från han.

Det gör ont i mig när jag säger detta, men efter att ha tillbringat de senaste två dagar under observation av läkare och min familj, så ser det ut som att det bästa för mig är att stå över helgens race i Toronto. Kraschen på Indy var stor, den förvärrade ett par gamla skador och jag behöver tid att återhämta mig helt från dessa.

Jag vet att ni inte har hört mycket från mig under de senaste dagarna, men vi har jobbat hårt för att se vad jag klarade av. Jag har försökt att köra mitt vanliga tempo för att se var mina begränsningar är, och tyvärr så ser det ut som att jag inte kan köra i den takt som behövs för att kunna tävla med killarna där ute.

Så det finns ingen riktig tidsplan för min återkomst ännu. Men vi kommer att arbeta vidare på det under veckan som kommer för att utvärdera min förmåga för tävlingen i Houston.

Tro mig, detta var ett svårt beslut att fatta. Och beslutet togs i sista stund innan resan till Toronto. Efter att ha bedömt mig själv idag, pratat med mitt team, mina sponsorer och min familj så är det klart att jag måste ge mig själv tid att läka ordentligt. Så jag vill bara säga tack till mitt team, tack grabbar och lycka till i helgen Davi Millsaps, håll dina podium placeringar levande! Jag kommer tillbaka snart. Till mina sponsorer, ni är bäst, det kan jag inte säga nog så ofta. Tack för att ni alltid håller med mig. Och för mina fans, tack för kärlek ni är verkligen bäst. Jag jobbar så hårt jag kan för att komma tillbaka till tävlandet snart, och vinna några fler tävlingar.

– James Stewart #7

NO COMMENTS

Kommentera