Norges Premiärminister ringde upp Petter Solberg

0
194

121217_SolbergPetter Solbergs beslut att, inte köra 2013 års rally – VM gjorde att Norges premiärminister ringde upp Petter.

Jens Stoltenberg, premiärminister i Norge – en hängiven supporter av Norska rallyt, ringde upp Petter efter att han hade fått informationen om att Solberg inte kommer att köra nästa år. Solberg sade ”När nyheten spreds så gick hela Norge upp i taket! Premiärministern ringde mig och vi pratade i 10 minuter.”

Solberg har inte fått några erbjudanden om en gratis styrning i rally VM, men Petter är inte utan andra erbjudanden. Solberg förväntas vara lika upptagen nästa år – men inte inom rally.

”Jag tror att jag har fått olika erbjudanden från alla typer av motorsport, förutom rally och formel 1. Alla erbjudanden har vara sådana att vi inte behöver gå in med egna pengar, och jag kommer att ha bra chans till att strida i toppen. Att vara längst fram är viktigt för mig, oavsett vad jag gör nästa år. Nu behöver jag fundera över de erbjudanden som jag har fått och jag kommer inte att ta något beslut ännu.”

NO COMMENTS

Kommentera