Mattias Adielsson siktar på pallplats i JSM

0
89

Rallyföraren Mattias Adielsson från Göteborg och kartläsaren Christoffer Bäck från Hedemora kommer på fredag att starta i den femte deltävlingen i årets Rally-SM. Det är dags för East Sweden Rally som kommer att avgöras runt Linköping. Mattias och Christoffer ligger för närvarande på femte plats i junior SM.

– Vi hade otur i förra deltävlingen med att få problem med bränslepumpen på den sista sträckan. Vi låg då på tredje plats och förlorade två placeringar på den felande bränslepumpen, säger Mattias Adielsson

East Sweden Rally avgörs under helgen runt Linköping. Banan har 13 specialsträckor som total mäter ca nio mil. Start och mål av East Sweden Rally kommer att vara i Linköping. HQ och presscenter är placerat i Cloetta Center och serviceplatsen blir på parkeringen i direkt anslutning till anläggningen.

Tävlingens första sträcka startar på fredagen utanför Cloetta Center. Det blir en riktig publiksträcka där arrangören förväntar sig mycket publik. Den sträckan körs ytterligare en gång under lördagen vid lunchtid.

Årets bana innehåller tre olika slingor av specialsträckor. Under fredagen körs fem sträckor och lördagsetappen innehåller åtta sträckor.

– Förra året var jag trea i JSM här i Linköping. Jag trivs med arrangemanget och vägkaraktären så jag siktar högt i år också, avslutar Mattias Adielsson.

Hålltider

Fredag 14 september

17.30 Start SS1 vid Cloetta Center

21.20 Första bil till service vid Cloetta Center

 

Lördag 15 september

09.05 Start SS6

11.20 Första bil till service vid Cloetta Center

16.35 Målgång vid Cloetta Center

Information om Adielsson Motorsport finner du på www.adielssonmotorsport.com

NO COMMENTS

Kommentera